Sådan får du tonsvis af E-bøger om flere emner gratis

De ting, jeg nød mest om denne bog var bare tilfældige slippe bits om mennesker og steder. Hvis du er løbet tør for ting at se og er træt af at rulle gennem sociale medier, hvad med at læse en bog? Ryd papirkurven / papirkurven regelmæssigt. Hun kunne godt lide at stirre på det høje tårn, der steg op fra bag slottets mure, og forestille sig, hvad storslået udsigt det tilbød ud på riget grunde. Da vi nåede vores teenageår, bedste lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – vi vovede sig ud af vores komfort zoner i forsøget på at finde vores sande selv midt i peer indflydelse og samfundsmæssige pres.

Følgende er blot et par forslag til at finde de lydbøger til søvn, der virker for dig. Ophold hydreret ved nipper vand, mens du arbejder. Jeg havde en hård tid med det på arbejdspladsen, fordi jeg er bedst med en hurtig klædt lydbøger mere gearet til unge voksne, eller en non-fiction selvhjælp type. Dresden Files er historien om Harry Dresden, hans far var en Vegas-stil tryllekunstner med ringe dygtighed og hans mor, der døde, da han var meget ung var en magtfuld troldmand. Breakfast of Champions blev foreslået mig af en ven, der virkelig kunne lide bogen, så jeg gav det en chance, så jeg kunne videregive anbefalingen til dig. Harry arvet sine mødre færdigheder og brugte dem til at holde gaderne i Chicago ren for super naturlige kræfter, notering sig selv i Chicago Telefonbog som “Harry Dresden-Wizard” De fleste tog ham som en joke, men når visse ting bare ikke kan forklares, folk befinder sig slippe af hans kontor.

Dette var en utrolig velskrevet serie fra begyndelsen til slutningen af 1950’erne. Lidt gør de fleste mennesker ved, at denne serie er tæt parallelt med Bibelen. Hvis du har læst nogen af mine andre lydbøger anmeldelser, du måske har bemærket, at jeg dybest set lytte til en hel serie i stedet for at give dig mine tanker bog-for-bog. Ganske vist har jeg ikke betale så meget opmærksom på denne lydbog, som jeg har andre i fortiden, så jeg var nødt til at Wiki reference bagefter for at opsummere, hvad jeg lyttede til, og det bragte det hele i potentielle. Dashiell spiller Tiny Tim – med den enkelte linje “Gud velsigne os, hver eneste,” i fuld-cast lydbog af Charles Dickens ‘”A Christmas Carol,” præsenteret af Fenimore Art Museum’s Glimmer Globe Theatre, og The Farmers ‘Museum’s Templeton Players, nu tilgængelig til at streame gratis på Fenimore Art Museum’s Facebook og YouTube-sider. Nogle gange lyder det lidt fuzzy; andre gange lyder det som om nogen indspillede lydbogen i badeværelset.

Ja, jeg opfandt et ord lige nu, nogen gå videre og Urban dictionize det. Jeg vil anbefale Vonnegut, hvis du også har hørt gode ting, og er i stand til at være opmærksom på voksen fiktion. Så der har du det – tre store kilder til endeløse gratis lydbøger. Jeg tror, med den rigtige instruktør denne serie kunne gøre en stor trilogi. Det tager nogle store forklaring, men historien linje er meget ens. Lydbøger bringer en dramatisk flair, spændende energi og en lokkende historie linje til regelmæssige papirbøger. Audio søvn-hjernevask er dybest set, hvordan dystopiske regering i denne bog forme sind sin specielt manipuleret borgerskab.

En af disse læsere får fat i sin bog og tager det for sandheden. Jeg fandt ud af, at jeg kunne lide de andre bøger så meget eller mere end The Lion- – The Magicians Nephew, som er den første i kronologisk rækkefølge var en af de bedste, Silver Chair var rigtig god, som var The Voyage of the Dawn Treader, og A Horse and His Boy. Hvad jeg ikke nyde så meget som brugen af N ord, som i denne dag i alder chokerer mig som at bruge navnet Voldemort. Da jeg lyttede til hele serien i denne uge var det som om jeg aldrig havde hørt dem før.