Glidende overgange: Skole arbejde

Et af de mest vigtige overgange i ethvert menneskes liv er fra skole til arbejde. I high school eller college, mange mennesker føre en beskyttet liv og stadig hjælpes økonomisk og på anden måde af deres forældre. Efter skole, disse bånd er ofte skåret, forlader den seneste kandidat til at klare hans- eller hende selv. Denne overgang er skræmmende for nogen, men i endnu højere grad for en person med autisme. Fordi skolen er en tid til at lære at leve med jævnaldrende i et kontrolleret miljø, er arbejdsstyrken et vanskeligt begreb for autister, fordi en skal ofte beskæftige sig med nye situationer dagligt i stedet have komforten i et sæt lever situation.

En af de vigtigste ting autistiske kandidater skal lære er at beskæftige sig med mennesker i en business verden. Dette omfatter korrekt grooming, noget, der ikke måske har været sådan en big deal i high school eller college. Ordentlig pleje, såsom børste dine tænder, iført passende tøj, ved hjælp af deodorant, og kæmning dit hår sandsynligvis kommer naturligt for de fleste mennesker, men en autistisk person har brug for hjælp med disse opgaver, han eller hun kan ikke indse, at de bliver uhensigtsmæssige . På dette tidspunkt i livet er mange autister, der har gået igennem skolegang på et modenhedsniveau, hvor de kan gøre opgaven tildelt med noget problem og undgå udbrud i de fleste situationer. Det har faktisk vist sig at nogle autister er højt kvalificeret på opgaver, der involverer ting som matematik eller musik. Lære et nyt job i arbejdsstyrken ikke er er problem-vedrører andre i en social situation.

Disse problemer i parforholdet også, hjælpe desværre, folk drage fordel af autister. De fleste mennesker, der lider af autisme mener, at alle mennesker er som dem selv, og i sagens natur godt. I erhvervslivet er det desværre meget almindeligt at komme på tværs af virksomheder og forretningsfolk, der ikke praksis etisk. Dette chok ofte autister, der måske har ingen ide om hvordan man håndterer denne slags situation. Andre i arbejdsstyrken kan også ikke være dygtige til at beskæftige sig med autisme, fører til dårlige relationer blandt medarbejderne. Ved at leje en autistisk person, skal arbejdsgiverne ikke blot lære dem deres nye job, men også give retning for andre, der har til at arbejde med ham eller hende. Intolerance i arbejdsstyrken er fælles, og autistiske personer skal være forberedt til dette.

Samlet set er det vigtigt for folk med autisme til at indse, at der vil være en større ændring af mellem liv i high school eller college og liv i arbejdsstyrken. Det er sandsynligvis meget gavnligt for disse personer at søge hjælp i overgangen fra terapeuter, familiemedlemmer eller mentorer. Går fra skole til arbejde er svært, men med lidt motivation og hårdt arbejde nogen, autistiske eller ej, kan lykkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *