Flasker af piller: medicin muligheder for autistiske patienter

Som med enhver sygdom, sygdom eller lidelse, er der en række medicin muligheder til at kontrollere disse symptomer. Det er vigtigt at huske, at ingen af disse lægemidler vil “helbrede” autisme; de blot hjælpe med at kontrollere nogle af virkningerne af denne lidelse. Der er fordele og ulemper til hver enkelt drug, som de alle har bivirkninger samt fordele. Når du vælger medicin til effektivt at behandle autisme, din læge kan rette henstillinger, men da autisme er en lidelse, som varierer fra person til person, du skal bruge narkotika meget nøje øje med, hvordan kroppen reagerer på behandlingerne.

Først, overveje sikkerheden ved lægemidlet. Nogle kan ikke bruges i børn eller i mennesker under en vis vægt. Sørg for, at doseringen er let at forstå og før du vælger en medicin eller en anden finde ud af hvordan det er administreret (piller, injektioner, flydende, osv). Dette er vigtigt, hvis du ikke er komfortable med visse metoder, som injicerer dig selv eller dit barn. Også finde ud af, hvordan sikker stoffet er til personer, der ikke lider af autisme. Hvis du har små børn i huset, vil du være sikker på at stoffet ikke er dødbringende, hvis det kommer i de forkerte hænder. Find ud af hvad de skal gøre hvis dette sker, bare for at være på den sikre side.

Også overveje bivirkninger af de medicin, du overvejer. Mens de kan være meget gode til at kontrollere aggression, lydhørhed, hyperaktivitet eller andre autistiske tendenser, kan de også forårsage sedation eller andre bivirkninger som kvalme eller svimmelhed. Vejer dine muligheder grundigt før du begynder en af disse behandlinger, eller du kan finde dig selv med ti flasker af piller, hver taget til at modvirke bivirkninger af en anden. Også huske på at medicin kan have langsigtede virkninger. Vil du eller dit barn bliver afhængige af narkotika? Vil du være tolerant? Hvordan skulle man ellers vil det påvirke kroppen over tid? Disse er alle vigtige spørgsmål at spørge din læge, før du begynder enhver medicin.

Du kan forskning i mange undersøgelser om disse narkotika på dit lokale bibliotek eller på internettet. Publikationer Vær som tidsskrifter og healthcare magasiner er sandsynligvis de nyeste og mest pålidelige, mens du måske får nogle ændrede oplysninger på World Wide Web, så forsigtig med følgende råd du finde uden først at konsultere din læge. Han eller hun kan også være i stand til at give dig med litteratur om medicin muligheder for autistiske patienter. Gøre din forskning på de mange valg før der træffes nogen beslutninger, og du vil være i stand til bedre at styre din sundhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *